Wie is Marge Gym voor Health & Body

 

 

 

Even voorstellen: mijn naam is Marga Oostveen.

In het dagelijks leven ben ik Cartografisch vormgever bij de provincie Utrecht. Ik ben verantwoordelijk voor het vertalen van het beleid van van de provincie Utrecht naar een verantwoord cartografisch product. Om gestalte te geven aan de uitdrukking: "Een kaart zegt meer dan duizend woorden".

 

 

Sinds mei 1991 ben ik geregistreerd licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Van september 1990 tot mei 2005 ben ik werkzaam geweest bij diverse voetbalverenigingen, zowel bij jeugdteams als senioren elftallen. Mijn verantwoordelijkheden bestonden uit: signaleren, beoordelen en behandelen van (acute) blessures op trainings- en wedstrijddagen en het begeleiden van het reintegratietraject van (uit)behandelde spelers.

 

Verder heb ik mij gespecialiseerd in de sport- en fitnessbranche met een afgeronde Personal trainer en Medical Fitness Instructor opleiding. Ook ben ik gecertificeerd fitness-, Pilates-, XCO-, powerwalken-, steps/aerobicsinstructeur.

 

 

 

Wat mij fascineert aan het geven van (sport)massages en het begeleiden van sporters, is het contact maken met de ander vanuit mijn hart. Door met aandacht en respect voor alles wat zich aandient aan te raken, stel je iemand in staat zich te ontspannen en/of het beste uitzichzelf te halen.

 

 

 

 

Curriculum Vitae