Personal training

 

 

 

Een personal trainer kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht- en/of conditietrainingsprogramma’s opstellen. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie. Geen algemene schema’s maar persoonlijke trainingsschema met persoonlijke doelstellingen.

 

Met MargeGym Personal trainingsprogramma word je slank en fit. Je krijgt een mooi en natuurlijk geshaped lichaam, waarbij alles beter in proporties is en je kleding beter past. Ik stem je training volledig op jou af, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. Je doorloopt de volgende stappen:

 

Stap 1 De Intake

In een ontspannen intakegesprek neem ik samen met jou je gezondheid, fitness en lifestyle door. Aan de hand van deze evaluatie bepalen we samen met je concrete doelstellingen. Je krijgt ook meteen een eerste voedingstip.

Stap 2 Baseline Tests

Je krijgt een fitnessprogramma dat bij jou persoonlijk past en wat rekening houdt met eventuele blessures of andere beperkingen. In de eerste training meten we onder meer je vetpercentage en je gewicht en doe je enkele baseline tests.

Stap 3 De Training

Voordat de training begint doe je zelf een warming up van 10 minuten. Daarna ga je aan de slag. De training duurt een uur. Afhankelijk van je programma begin je met oefeningen op de mat, op apparaten of met losse gewichten. Ik begeleidt je de hele training om de oefening voor te doen, je houding te controleren en te zorgen dat je precies goed traint (niet te licht en niet te zwaar).

 

De training vindt plaats in de sportschool van uw keuze of in uw eigen vertrouwde woonomgeving.

 

Neem voor een vrijblijvend intakegesprek contact op met Marge Gym voor Health & Body.

Prijsindicatie € 60,00 per training (excl. reiskosten € 0,19/km en excl. eventueel abonnement sportschool).

 

 

Afspraak maken

 

 

Terug naar Training en Begeleiding