Sport - en Ontspanningsmassage

 

 

 

 

Sportmassage - Rug (incl. nek,schouder)

Tijdsduur: 30 minuten

Door toepassing van verschillende massagehandgrepen op de spieren, waarbij de nadruk ligt op knedingen en minder op effleurages( strijkingen), voel je je als herboren en de spieren voelen beduidend soepel aan. Vooral aan te raden na een intensieve training en/of als opwarming voor een sportprestatie.

20,00

 

Sportmassage - Benen

Tijdsduur: 30 minuten

Soms ook zo`n last van kramp je je kuiten na een spinning/step/BBB/Bodyshape les. Dan is dit een aanrader.

30 minuten op de massagetafel en je loopt weer als een kievit.

20,00

 

Ontspanningsmassage - Rug (incl. nek, schouder)

Tijdsduur: 30 minuten

Door toepassing van verschillende massagegrepen op de spieren en het weefsel is het mogelijk om lichamelijke en/of geestelijke klachten op te heffen of te verminderen. Door de massage worden de blokkades opgeheven en door de verbeterde doorbloeding worden de losgekomen afvalstoffen afgevoerd waardoor de energie weer beter kan stromen. Op korte termijn ervaar je een gevoel van ontspanning en rust en voor de aankomende periode is het mogelijk om meer energie uit je zelf te halen.

20,00

 

Ontspanningsmassage - Algehele Lichaamsmassage

Tijdsduur: 60 minuten

Tijdens de uitgebreide ontspannings-massage van +/- 60 minuten worden zowel de rug, de schouders, het hoofd als ook de benen en billen (indien gewenst) gemasseerd.

Met lichte effleurages (strijkingen) en knedingen worden de spieren behandeld. Ik voer de massage met een bepaalde kracht en druk uit, zodat je ook echt voelt dat je gemasseerd wordt. Een uur even lekker je verstand op nul, en soms heb je het gevoel om zo in slaap te kunnen vallen.

35,00

 

 

Afspraak maken

 

 

Terug naar Behandelingen

 

 

marga-gym.nl 2010 Privacy Policy Terms of Use

www.marge-gym.nl