Behandelingen

 

 

 

Sport - en Ontspanningsmassage

 

Wellnessbehandelingen

 

Hot Stone Behandeling

 

Stoelmassage

 

Tapen en Bandageren

 

Tarieven

 

 

Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. Hierdoor herstelt men sneller en kan men weer sneller een bepaalde prestatie leveren.

Sportmassage wordt tevens gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming up. Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage, is psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel dat dit geeft, zal dit effect het lichaam sneller laten herstellen.

 

Ontspanningsmassage. De naam zegt het al, alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. De basismassage wordt gegeven vanuit een klassieke ontspanningsmassage. Aan bod komen effleurages en knedingen; dit alles wordt gedaan met warmte, aandacht, respect en gevoel! Hierdoor ontstaat een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken, die heerlijk en ontspannen is om te ondergaan.

 

Wat is het effect van een ontspanningsmassage?
De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijvoorbeeld: chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn en slaapproblemen) worden verzacht. Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

 

Wellnessbehandeling

Ontspanning, eventjes relaxen, even ontsnappen aan de drukte van alledag, of hoe men het ook noemen wil; ieders gezondheid is hierbij gebaat, een ontspannende wellnessbehandeling is daarom niet alleen een heerlijk rustmoment, maar bovenal een persoonlijke investering in uw gezondheid!

U zult merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

 

Hot Stone Massage is een massage met behulp van warme stenen en is een zeer bijzondere ervaring. Basaltstenen, rijk aan ijzer en magnesium, worden verwarmd en daarna gebruikt bij massage van het lichaam.  De warme stenen ontspannen de spieren zodat er nog dieper gewerkt kan worden. Bij acute en chronische spierproblemen is het een heel effectieve behandelingsmethode.

De warmte in samenwerking met masseren werkt ontgiftend, afvoerend en ontspannend. Deze massage is in hoge mate geschikt voor mensen met spier/gewricht en/of zenuwpijnen, rug en/of nekpijn, algehele vermoeidheid maar ook zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen verwennen en relaxen...!

 

Stoelmassage is een 15 tot 20 minuten durende, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress en RSI.

De massage kan door de kleding heen worden gegeven. Heeft dezelfde werking en effect als een ontspanningsmassage of een Hot Stone behandeling.


 

marge-gym.nl 2010 Privacy Policy Terms of Use

www.marge-gym.nl